AFSPRAAK of INFO, BEL 050 / 41 82 84

Therapeuten

Hedwig Hagers

STATUUT: Gedeconventioneerd KINESITHERAPEUT

Hedwig leidt het team van Kine-Osteo-Hagers. Hij behandelt in de praktijk een breed spectrum aan klachten met dank aan zijn jarenlange ervaring als kinesitherapeut en professioneel sporter. Hij neemt ook het merendeel van het administratieve werk voor zijn rekening.

Judith Van de Gracht

STATUUT: GEDECONVENTIONEERD KINESITHERAPEUT

Judith studeerde in 2013 af als ‘master kinesitherapie bij inwendige aandoeningen’ na een interuniversitaire opleiding. In 2014 werkte ze een tweede master af in de ‘kinesitherapie bij musculoskeletale aandoeningen’ aan de universiteit van Gent. Tenslotte behaalde ze in 2019 haar postgraduaat in de ‘pelvische reëducatie en perinatale kinesitherapie’.

Ze werkt sinds 2016 bij Kine-Osteo-Hagers. Hiervoor was ze al werkzaam in het Universitair ziekenhuis van Gent, op de diensten urologie en materniteit. Binnen onze praktijk behandelt zij voornamelijk mama’s tijdens en na hun zwangerschap, patiënten met bekkenbodemproblemen en ademhalingsproblematieken.

Bram Verschelde

STATUUT: GEDECONVENTIONEERD KINESITHERAPEUT

Bram studeerde af in 2018 als ‘master in de kinesitherapie en bewegingswetenschappen met specialisatie binnen de manuele therapie’ aan de KuLeuven. Vlak na het afstuderen maakte hij zijn intrede bij Team Hagers. In 2019 behaalde Bram zijn postgraduaat Manuele Therapie aan de UGent. Vervolgens volgde Bram in 2019-2020 de specialisatie van Myofasciale therapie met betrekking op dry needling.

Bram combineert zijn werk in de praktijk met parttime lesgeven aan de KuLeuven (Campus Brugge) waar hij als praktijkassistent de basisprincipes doceert aan de 1e jaars studenten kinesitherapie. Verder speelt Bram waterpolo op het hoogste niveau van België. In de praktijk behandelt Bram als manueel en myofasciaal therapeut vooral patiënten met nek- en ruggerelateerde klachten. Daarnaast helpt hij zowel jong als oud weer op de been na een sportblessure of orthopedische ingreep met behulp van zijn eigen sportieve achtergrond.